follow Catalog firme » Constructii imobiliare » Hidroizolatii » Judetul BRASOV
  home     Hidroizolatii   Judetul BRASOV

Hidroizolatii Brasov

STADI CON SRL (BUCURESTI)
hidroizolatii acoperisuri, hidroizolatii industriale
0726 *** ***Click aici!
SC CONDURARU GRUP CONSTRUCT SRL (BUCURESTI)
hidroizolatii bicomponente, hidroizolatii acoperis
0721 *** ***Click aici!
SPONTAN BUILDING (CONSTANTA)
hidroizolatii in dublu strat, hidroizolatie monostrat
0728 *** ***Click aici!
SC MARIDAN SPECTRUM SRL-D (ILFOV)
hidroizolatii terase, hidroizolatii
0763 *** ***Click aici!
PHOENIX MANAGEMENT INDUSTRIES SRL (ILFOV)
hidroizolatie canal, hidroizolatie beci
0731 *** ***Click aici!
Obtineti cel mai bun pret pentru hidroizolatii completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
hidroizolatii poduri brasov, hidroizolatii terase bloc, hidroizolatii terase, hidroizolatii terase brasov, hidroizolatii profesionale, hidroizolatii poduri, hidroizolatii terase, hidroizolatii, hidroizolatii apartamente brasov, hidroizolatii blocuri brasov, hidroizolatii cladiri brasov, hidroizolatii hale brasov, hidroizolatii brasov (Brasov, BRASOV)
0368 *** ***Click aici!
hidroizolatii brasov, hidroizolatii terase necirculabile, hidroizolatii terase circulabile, hidroizolatii piscine, hidroizolatii fundatii, hidroizolatii camine apa, hidroizolatii bazine apa, hidroizolatii, hidroizolatii membrane pvc, hidroizolatii membrane tpo, hidroizolatii membrane lichide (BRASOV, BRASOV)
0747 *** ***Click aici!
hidroizolatii brasov, hidroizolatii acoperis, hidroizolatii acoperisuri bloc, hidroizolatii fundatii, hidroizolatii subsoluri, hidroizolatii terase, hidroizolatii acoperisuri (Zarnesti, BRASOV)
Termo-hidro-fonoizolatii cu spuma poliuretanica. Suntem o firma de curand infiintata in parteneriat Romano-Canadian.Am adus din Canada cel mai renumit utilaj de producere a spumei poliuretanice(Graco) pentru a da o inalta calitate lucrarilor executate. In plus, folosim materia prima furnizata de BASF, liderul de piata din Europa. Tinand cont ca in Romania izolatia cu spuma poliuretanica este in stadiul de pionierat, am acumulat in..
0723 *** ***Click aici!
hidroizolatii tuneluri, hidroizolatii terase, hidroizolatii subsoluri, hidroizolatii statii epurare, hidroizolatii brasov (Brasov, BRASOV)
Societatea noastra TIBCONSTRUCT SRL activeaza pe piata de constructii civile incepand cu anul 1997 in judetul BRASOV. Gasiti in oferta noastra constructii industriale, hidroizolatii brasov, pardoseli industriale, reparatii pardoseli vechi. Va mai putem oferi si consolidari constructii, vopsitorii industriale. Va asteptam!..
0 72 *** ***Click aici!
hidroizolatii terase, hidroizolatii acoperisuri brasov, hidroizolatii beciuri, hidroizolatii pereti caramida, hidroizolatii brasov (Brasov, BRASOV)
Ne ocupam cu comercializarea produselor de impermeabilizare a betoanelor proaspete sau vechi, stoparea apei si igrasiei in peretii de caramida, bca, etc. hidroizolarea teraselor cu membrane poliuretanice si tencuiala decorativa care imita piatra naturala. nu ezitati sa ne contactati, va oferim seriozitate si promptitudine...
0722 *** ***Click aici!
hidroizolatii, hidroizolatii acoperisuri (BRASOV, BRASOV)
Echipa spcialista de cea mai buna calitate va dam solutii pentru amenajari si constructii de cea mai buna calitate. Echipa cu experienta in domeniul constructilor de peste 15 ani. Doriti sa renovati sau sa modernizati caminul Dvs? Va putem indruma si sfatui in acest domeniu. Doriti sa renovati un hol o sufragerie un living o baie un dormitor.O casa un apartament sa va..
0753 *** ***Click aici!
hidroizolatii beton, hidroizolatii (Brasov, BRASOV)
Sistemul PENETRON Ai cu aplicatii diverse in hidroizolatii, s-a impus prin performantele sale in peste 60 de tari pe intreg globul. Produsele PENETRON A sunt formule pe baza de ciment, quartz, nisip (de un tip special) si multiple substante chimice de activare care ofera cel mai eficient sistem disponibil de impermeabilizare a betonului...
0368 *** ***Click aici!
hidroizolatii brasov (Brasov, BRASOV)
Societatea noastra este specializata in constructii civile, amenajari interioare si exterioare. oferim servicii la preturi competitive la calitate superioara. operam pe orice zona a tarii in functie de solicitari. pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile practicate, va rugam sa ne contactati. va multumim!..
0732 *** ***Click aici!
hidroizolatii (Brasov, BRASOV)
Isoline, gama completa de membrane bituminoase cu elasto-plastomeri au in compozitia lor bitum distilat de cea mai buna calitate, modificat cu polimeri plastomeri app (polipropilena atactica) sau elastomeri sbs ( stiren-butadien-stiren) sau elasto-plastomeri app+sbs. isoline este o companie situata in braşov şi are ca scop furnizarea de soluţii complete de termo-hidroizolatii companiilor ce activeaza in domeniul constructiilor, utilizand produse dezvoltate sub marca proprie...
0368 *** ***Click aici!
hidroizolatii (BRASOV, BRASOV)
S.C Adirom All For Home S.R.L Suntem o echipa formata din oameni cu experienta in domeniu constructiilor renovarilor si amenajarilor interioare si exterioare/instalatiilor sanitare si termice cu personal calificat si pregatiti sa transforme casa, vila, pensiunea , apartamentul dumneavoastra asa cum visati! Ne recomanda calitatea, seriozitatea si profesionalismul totul raportat la cel mai bun pret pentru proiectul beneficiarului. PROIECTUL TAU REALIZAT CU AJUTORUL..
0720 *** ***Click aici!
hidroizolatii (BRASOV, BRASOV)
Firmă serioasă din 2008 cu o vechime de 7 ani cu obiectiv principal de activitate construcții civile la rosu si la cheie. Firma autorizata de constructii aici gasiti calitate si preturi foarte bune. Beneficiind de utilaje modern si experienta personalului implicat, compania noastra a realizat proiecte imobiliare de succes...
0763 *** ***Click aici!
hidroizolatii brasov (Brasov, BRASOV)
Executam lucrari la inaltime: termoizolatie cu polistiren, tencuiala si reparatii tencuiala, zugraveli, hidroizolatii rosturi placi exterioare, decopertari, vospitorii industriale, montari/demontari structuri industriale, intretinere structuri civile si industriale, montari/demontari cosuri de fum, decopertari si demolari turnuri, curatare si placare fatade, reparatii si intretinere pereti cortina, montaj mecanic la orice inlatime, inclusiv sudura, reparatii si intretinere acoperisuri inalte...
0720 *** ***Click aici!
hidroizolatii brasov (Brasov, BRASOV)
Sc stepavi srl are sediul in loc. codlea, str.laterala, nr.52, jud. brasov, a fost infiintata in 1995, detine un depozit de materiale de constructii in loc. sanpetru, jud. brasov, si are mai multe lucrari de referinta executate de-a lungul anilor ca: lucrari de tinichigerie la fab de paine postavarul, hidroizolatii la hala termopane alumin konig, cofetaria saray, biserica intorsura buzaului, constructie magazin de..
0727 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie