follow Catalog firme » Constructii imobiliare » Hidroizolatii » Judetul PRAHOVA
  home     Hidroizolatii   Judetul PRAHOVA

Hidroizolatii Prahova

SASOIA2003 (BUCURESTI)
hidroizolatie bloc, hidroizolatii bloc
0744 *** ***Click aici!
STADI CON SRL (BUCURESTI)
hidroizolatii acoperisuri, hidroizolatii industriale
0726 *** ***Click aici!
NEMO GLOBAL SYSTEM (CONSTANTA)
hidroizolatii constanta, hidroizolatii
0766 *** ***Click aici!
IZOREC DINAMIC SRL (ILFOV)
hidroizolatie, hidroizolatii
0751 *** ***Click aici!
SC HIDROFIX CONSTRUCT SRL (BUCURESTI)
hidroizolatii acoperisuri, hidroizolatii beciuri
0731 *** ***Click aici!
Obtineti cel mai bun pret pentru hidroizolatii completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
hidroizolatii terase necirculabile, hidroizolatii terase circulabile, hidroizolatii terase, hidroizolatii terase prahova, hidroizolatii acoperisuri, hidroizolatii constructii civile, hidroizolatii drumuri, hidroizolatii sosele, hidroizolatii viaducte, hidroizolatii rezervoare, hidroizolatii beciuri (GAGENI, PRAHOVA)
Experienta in domeniu de 15 ani in refacerea hidroizolatiilor teraselor circulabile si necirculabile pentru persoane fizice si juridice. Oferim garantie pentru lucrarile executate si consultanta gratuita in alegerea tipurilor de materiale folosite si solutiilor tehnice specifice. Lucram de asemenea si cu asociatiile de proprietari carora le putem oferi si posibilitatea platii in rate a manoperei aferente lucrarii executate...
0737 *** ***Click aici!
hidroizolatii prahova, hidroizolatii blocuri, hidroizolatii terase circulabile, hidroizolatii hale industriale, hidroizolatii acoperisuri, hidroizolatii acoperis metalic, hidroizolatii fundatii (Ploiesti, PRAHOVA)
0720 *** ***Click aici!
hidroizolatii fundatii constructii, hidroizolatii acoperis, hidroizolatii terase, hidroizolatii prahova (Ploiesti, PRAHOVA)
Master roof prest srl executa lucrari de specialitate de izolatii, hidroizolatii, termoizolatii, termo-hidroizolatii cat si toate tipurile de fatade ( panouri sandwis, tabla cutata, etc. ) pentru constructii civile si industriale conform ultimelor standarde si tehnologii din domeniu...
0725 *** ***Click aici!
hidroizolatii acoperisuri (Ploiesti, PRAHOVA)
CSConstruct este o societate specializata in constructia caselor la rosu / cheie cat si a amenajarilor interioare / exterioare. Firma noastra este formata dintr-o echipa de tineri pasionati in ceea ce fac si cu o experienta lunga in acest domeniu. De asemenea cu o experienta de peste 9 ani in domeniu va putem asigura o lucrare bine facuta conform normelor in vigoare . Pentru mai..
0724 *** ***Click aici!
hidroizolatii ploiesti, hidroizolatii prahova, hidroizolatii (Ploiesti, PRAHOVA)
Alpinism utilitar-industrial, lucru la inaltime, montaj termosistem profesional, reparatii balcoane-fatade, curatat cladiri-fatade-montaj bannere-burlane, toaletari arbori, montaj la inaltime, hidroizolatii profesionale-amenajari de lux. termoizolatii cu polistiren 55 ron m2 5 ani garantie (10cm grosime/ densitate 15kg m3/plasa armare160mg/finisaj tencuiala decorativa edelputz-praf de piatra)reduceri la suprafete peste 100 m2 sau nivelul solului...
0766 *** ***Click aici!
hidroizolatii prahova, hidroizolatii campina (Campina, PRAHOVA)
Sc mircost srl executa toata gama de constructii rezidentiale si nerezidentiale, lucrari de amenajari interioare si exterioare, instalatii sanitare, termice si electrice, renovari, consolidari, izolatii si hidroizolatii, pavaje, confectii metalice, etc. nu ezitati sa ne contactati, va oferim seriozitate si promptitudine...
0743 *** ***Click aici!
hidroizolatii (Aricestii Rahtivani, PRAHOVA)
Diriginte de santier cu vasta experienta in domeniul constructiilor. LIVCON Projects a inceput cu o idee… sa reuneasca cei mai buni specialisti in constructii din judetul Prahova. Astfel s-a format un grup de ingineri constructori, diriginti de santier, proiectanti si arhitecti cu vasta experienta in domeniul constructiilor civile si industriale. Prin intermediul LIVCON Projects va putem oferi servicii de consultanta, dirigentie de santier,..
0746 *** ***Click aici!
hidroizolatii (Ploiesti, PRAHOVA)
Principiile Deltapav Costructions se bazeaza pe resurse economice si de personal bine structurate si diversificate, de tehnologii sofisticate si inovatoare, precum si sprijin operational de inalt nivel, pentru a gestiona in completa autonomie proiectele de constructii atat in domeniul rezidential cat si industrial de orice tipologie si entitati. In plus Deltapav Constructions colaboreaza cu prestigioase companii imobiliare care functioneaza independent in domeniul renovarii si..
0371 *** ***Click aici!
hidroizolatii prahova (Ploiesti, PRAHOVA)
Specializarea noastră sunt acoperișurile și serviciile conexe, astfel incat casa ta să beneficieze de cea mai bună protecție impotriva intemperiilor. Am pornit de la premisa conform căreia, cel mai important lucru pentru fiecare dintre noi este să aibă un acoperiș deasupra capului, de aceea trebuie lucrat cu precizie, cu atenție la detaliu și cu capacitate de adaptare foarte bună la condițiile de pe..
0720 *** ***Click aici!
hidroizolatii ploiesti (Ploiesti, PRAHOVA)
Firma executa lucrari de mentenanta in domeniul electric, in industria chimica si petrochimica, lucrari de curatenie industriala, civila si dupa constructor, curatenie in statii electrice, posturi de transformare, diverse cladiri, spatii comerciale, birouri si spatii verzi, hidroizolatii, lucrari de constructii si placarii;rigips, osb polistiren..
0244 *** ***Click aici!
hidroizolatii prahova (Ploiesti, PRAHOVA)
General prodcom impex cu sediul in Ploiesti, a fost infiintata in februarie 1993 axandu-si activitatea pe comertul cu materiale pentru amenajari, izolatii termice si hidroizolatii. in cei 22 ani de la infiintare, activitatea firmei a crescut de la an la an in anul 2003 completand activitatea de comert cu activitatea de productie izolatii termice speciale...
0244 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie