follow Catalog firme » Constructii imobiliare » Hidroizolatii
  home     Constructii imobiliare   Hidroizolatii

Hidroizolatii

PHOENIX MANAGEMENT INDUSTRIES SRL (ILFOV)
hidroizolatie canal, hidroizolatie beci
0731 *** ***Click aici!
SC MARIDAN SPECTRUM SRL-D (ILFOV)
hidroizolatii terase, hidroizolatii
0763 *** ***Click aici!
STADI CON SRL (BUCURESTI)
hidroizolatii acoperisuri, hidroizolatii industriale
0726 *** ***Click aici!
HIDROPLUS CONSTRUCT AT SRL (CLUJ)
hidroizolatii fundatii, hidroizolatii terase
0729 *** ***Click aici!
HIDROCONSTRUCT D A SRL (BUCURESTI)
hidroizolatii acoperisuri, hidroizolatii terase
0770 *** ***Click aici!
Obtineti cel mai bun pret pentru hidroizolatii completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
hidroizolatii epdm, hidroizolatii tpo, hidroizolatii pvc, hidroizolatii fundatii, hidroizolatii terase, hidroizolatii (MARAMURES)
Executam hidroizollatii profesionale cu membrane bituminoase (index, villas, bauder)- garantie pina la 10 ani. izolatii cu membrane speciale membrane pvc, tpo, epdm, membrane lichide. termohidroizolatii cu vata minerala bazaltica, polistiren extrudat, polistiren expandat, sisteme cu fixare mecanica, balastare, lestare, terase verzi. comecializam materiale - membrane bituminoase index italia, membrane lichide, vata minerala bazaltica, polistiren extrudat...
0722 *** ***Click aici!
hidroizolatii acoperisuri, hidroizolatii terase, hidroizolatii timisoara, hidroizolatii timis, hidroizolatii fundatii, hidroizolatii terase blocuri (TIMIS)
Suntem o companie localizata in pietroasele, judetul buzau, si infiintata in anul 2005. cu o echipa de 30 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de materiale de constructii, var, ciment, nisip, vopsele, ipsos, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. in principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din romania...
0700 *** ***Click aici!
hidroizolatii bucuresti, hidroizolatie terasa bucuresti, hidroizolatie blocuri bucuresti, hidroizolatii, hidroizolatie terasa, hidroizolatie blocuri (BUCURESTI)
Hidro art construct s.r.l. este o societate de constructii cu capital integral romanesc, privat, infiintata in anul 2002 care face parte din reteaua societatilor cu profilul specializat pentru lucrari de hidroizolatii si termoizolatii. societatea noastra executa o gama larga de sisteme si solutii hidroizolante cu membrane bituminoase si pvc: executie hidroizolatii si termoizolatii pentru sisteme de acoperis. executie de sisteme pentru acoperisuri cu vegetatie...
0213 *** ***Click aici!
hidroizolatii bloc galati (GALATI)
Servicii mentenenata instalatii sanitare Galati Servicii Mentenanta Instalatii Termice,Sanitare.INTERVENTII NONSTOP,DESFUNDARI TEVI,WC,Vidanjare galati. Montaj centrale termice,cazane pe lemn,peleti. Prin gama de servicii puse la dispoziţia clienţilor şi partenerilor noştri, cuprinzand toată seria de lucrări de amenajări de spaţii industriale, construcţii civile, lucrări de instalaţii, mentenanţă. Servicii prestate de catre firma noastra : -Mentenanta cladiri : -Mentenanta predictiva -Mentenanta preventiva Mentenanta corectiva AMENAJĂRI..
0746 *** ***Click aici!
hidroizolatii terase, hidroizolatii acoperisuri brasov, hidroizolatii beciuri, hidroizolatii pereti caramida, hidroizolatii brasov (BRASOV)
Ne ocupam cu comercializarea produselor de impermeabilizare a betoanelor proaspete sau vechi, stoparea apei si igrasiei in peretii de caramida, bca, etc. hidroizolarea teraselor cu membrane poliuretanice si tencuiala decorativa care imita piatra naturala. nu ezitati sa ne contactati, va oferim seriozitate si promptitudine...
0722 *** ***Click aici!
hidroizolatii tuneluri, hidroizolatii terase, hidroizolatii subsoluri, hidroizolatii statii epurare, hidroizolatii brasov (BRASOV)
Societatea noastra TIBCONSTRUCT SRL activeaza pe piata de constructii civile incepand cu anul 1997 in judetul BRASOV. Gasiti in oferta noastra constructii industriale, hidroizolatii brasov, pardoseli industriale, reparatii pardoseli vechi. Va mai putem oferi si consolidari constructii, vopsitorii industriale. Va asteptam!..
0 72 *** ***Click aici!
hidroizolatii pitesti, hidroizolatii arges, hidroizolatii subsoluri, hidroizolatii terase, hidroizolatii bazine (ARGES)
Constructii piscine, piscine private, piscine publice, piscine din beton, piscine exterioare, piscine interioare, acoperiri piscine, dezumidificare piscine, piscine, piscina exterioara, www.piscinepremium.ro Noi, cei de la Piscine Premium, suntem, inainte de toate, specialisti in designul de piscine si in servicii de instalare. Va vom oferi intotdeauna un sfat impartial si solutiile cele mai adecvate nevoilor dumneavoastra. De asemenea, putem oferi servicii de design..
0314 *** ***Click aici!
hidroizolatii terase, hidroizolatii spuma poliuretanica, hidroizolatii, hidroizolatii acoperisuri, hidroizolatii mansarde (MURES)
SC Ecopurizo SRL din Targu-Mures, executa lucrari de izolare termica, fonica si hidroizolatii cu spuma poliuretanica pulverizata. Acest material are proprietati specifice, ce o face sa fie cea mai buna solutie in izolarea si protejarea materialelor (ex. duritate mare si rezistenta la uzura dupa aplicare, stabilitate si durabilitate in conditii de umiditate, poate fi usor si eficient aplicata, urmeaza conturul de suprafata si..
0755 *** ***Click aici!
hidroizolatii mansarde, hidroizolatii beciuri, hidroizolatii terase, hidroizolatii acoperisuri, hidroizolatii (GALATI)
MIEODE-CONSTRUCT SRL executa: zidarii, tencuieli, sape, trotuare, borduri, montaje pavaje, piatra naturala, termoizolatii, hidroizolatii, alpinism, vopsit garduri sau altele cu pistol, instalatii, turnat betoane, si multe alte servicii de care aveti nevoie sunt la dispozitia d-voastra. Seriozitate si oferte !..
0756 *** ***Click aici!
hidroizolatii terase, hidroizolatii beciuri, hidroizolatii acoperisuri, hidroizolatii fundatii, hidroizolatii (GORJ)
Societate comerciala executam lucrări de construcții case la roșu sau la cheie si amenajări interioare. Societatea are ca domeniu principal constructiile de case si blocuri.Pentru oferte de izolatii termice si hidroizolatii contactatine. Oferim cele mai bune servicii pentru amenajari interioare si exterioare...
0765 *** ***Click aici!
hidroizolatii, hidroizolatii acoperisuri, hidroizolatii terase, hidroizolatii mansarde, hidroizolatii beciuri (SIBIU)
Universal Alpin este o societate de alpinism utilitar cu capital integral romanesc. Compania noastră utilizează tehnici de alpinism complexe pentru a efectua lucrări la cele mai inalte standarde de calitate. Suntem pregătiți pentru a executa lucrări in toată țara, sediul aflandu-se in Sibiu. Avantajele societății noastre se intemeiază pe diferite tehnici simple de lucru care constau in: - rapiditatea lucrărilor - profesionalism - experiență - flexibilitate (avand acces in..
0742 *** ***Click aici!


Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie